Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

7 Makeup Brushes EVERY Girl Needs


Είτε είσαι "αρχάρια" όσον αφορά τον τομέα make up είτε έχεις μια Α εμπειρία τέλος πάντων, για ρίξε μια ματιά. Τα παρακάτω 7 πινέλα είναι αυτά που θα χρειαστείς οπωσδήποτε εαν θέλεις να ξεκινήσεις ή απλά να εμπλουτίσεις την συλλογή σου. 
(Θα παρατηρήσεις πως δεν αναφέρω τίποτα για πινέλα για foundation και concealer και αυτό γιατί και τα δύο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς τα χέρια σου - πάντα καθαρά - καθώς με την θερμότητα που δημιουργείται, τα προϊόντα απλώνονται καλύτερα στο πρόσωπο σου).
Ας τα δούμε λοιπόν:






1. Πινέλο Πούδρας

Για ευνόητους λόγους ίσως να αποτελεί το βασικότερο πινέλο απ'όλα. Γιατί μεταξύ μας, ποιος θέλει να χρησιμοποιεί αυτά τα άθλια σφουγγαράκια της πούδρας; Άσε που αυτά είναι που σε κάνουν να φαίνεσαι σαν "παστωμένη". Επένδυσε λοιπόν σε ένα καλό πινέλο που θα σε βοηθήσει σε οποιοδήποτε λουκ και αν επιλέξεις. 






2. Πινέλο Ρουζ - Bronzer (Angled)

Με το συγκεκριμένο πινέλο μπορείς όχι μόνο να δημιουργήσεις τις τέλειες γωνιές, να κάνεις δηλαδή conturing, αλλά και με μια απλή κίνηση θα είσαι σε θέση να εφαρμόσεις το ρουζ σου, από τα μήλα του προσώπου σου μέχρι και κάτω από τον κρόταφο.









3. (Κλασικό) Πινέλο Σκιάς

Κατάλληλο για την τοποθέτηση σκιάς σε όλο το κινητό βλέφαρο (need to say more?).







4. Fluffy Πινέλο Σκιάς

Διαθέτει πολύ μαλακές τρίχες και σκοπός του είναι να σβήνει όλες τις "σκληρές" γραμμές που δημιουργούν οι σκιές.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και στην εξωτερική γωνία του βλεφάρου και να σε βοηθήσει να πετύχεις το απόλυτο smokey eye.






5. Βουρτσάκι Φρυδιών

Πέρα από την αυτονόητη χρήση του, το να δαμάσεις αυτά τα φρύδια, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για να διαχωρίσεις τι βλεφαρίδες σου εάν νιώθεις ότι χρειάζεται. Ααα και θυμίσου, μην δοκιμάσεις να απομακρύνεις με αυτό τους κόμπους που δημιούργησε η μάσκαρα, γιατί αυτό που χρειάζεσαι είναι καινούρια μάσκαρα γιατί μάλλον η δική σου έχει παλιώσει. 





6. Πινέλο eyeliner

Τόσο για το gel eyeliner, όσο και για την τοποθέτηση σκιάς στο κάτω βλέφαρο πάνω από το μολύβι που έχεις τοποθετήσει και έτσι κατορθώνεις να διατηρήσεις το χρώμα ανέπαφο για το διπλάσιο χρόνο. 








7. Πινέλο Χειλιών

Είναι γεγονός πως οι περισσότερες από εμάς δυσκολευόμαστε αρκετά όταν έρχεται η ώρα του κραγιόν, έτσι δεν είναι; Ειδικά όταν αυτό είναι ένα έντονο χρώμα. Αναζήτησε λοιπόν ένα πινέλο χειλιών που θα σου παρέχει μεγάλη ακρίβεια. 


Ελπίζω τα παραπάνω να σας φανούν χρήσιμα...

xo, Depi









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου