Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Are You Ready For Shopping?

Τι και αν οι διακοπές σου δεν σου επέτρεψαν να ευχαριστηθείς την περίοδο των εκπτώσεων, έχεις ακόμη λίγες μέρες στη διάθεση σου. Με αφορμή λοιπόν μια βόλτα που έκανα σήμερα στα μαγαζιά, θα σου δώσω μερικές ιδέες σχετικά με το τι να επιλέξεις:






  • Στόχευσε σε "διαχρονικά" κομμάτια:
Δεν μπορείς να κάνεις ποτέ λάθος με ένα little black dress ή ένα skinny παντελόνι. Ορισμένα κομμάτια απλά δεν έχουν εποχή. Φοριούνται τόσο χειμώνα όσο και καλοκαίρι. Άσε που όχι απλά θα σου λύσουν τα χέρια αλλά θα σε βγάλουν και ασπροπρόσωπη.
  • Πλεκτό καλοκαιριάτικα; ΑΜΕ!
Δεν είναι λίγα τα μαγαζιά που κατα τη διάρκεια των καλοκαιρινών εκπτώσεων βγάζουν από τις αποθήκες τους διάφορα χειμωνιάτικα κομμάτια που έχουν περισσέψει. Μην διστάσεις να ρίξεις μια ματιά στα πλεκτά - φούτερ - πουλόβερ, και που ξες, μπορεί να πετύχεις αυτή τη ζακέτα που ζαχάρωνες ολόκληρο το χειμώνα και ποτέ δεν αγόρασες.
  • Πες όχι στα κομμάτια που ήταν φέτος στη μόδα:
Για ευνόητους λόγους δεν θα ήθελες να κυκλοφορείς και του χρόνου το καλοκαίρι με το ίδιο κιμονο με τα κρόσια. Έτσι δεν ειναι;
  • Αξεσουάρ, αξεσουάρ, αξεσουάρ!
Να κάτι στο οποίο θα πρέπει να επενδύσεις ειδικά τώρα που οι τιμές έχουν χαμηλώσει εξευτελιστικά. Μόνο μην καταλήξεις με 10-15 statement necklaces οκ;
  • Διάλεξε όσα περισσότερα σορτάκια μπορείς:
Διάφορα σχέδια, χρώματα, υφάσματα και μοτίβα είναι διαθέσιμα για να διαλέξεις. Αρκεί βέβαια να είσαι τυχερή και να βρεις νούμερο. (Μα ποιες φοράνε 34 τέλος πάντων;!)

  • Και μην ξεχάσεις τα crop-tops:
Γιατί ακόμη και με μια σαλοπέτα ή και μια ζακέτα, θα τα φορέσεις άνετα και τους φθινοπωρινούς μήνες.




Μην χάνεις χρόνο λοιπόν :)
xo, Depi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου