Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Review: Color Drama Lipsticks ~ Maybelline NY


Color Drama Lipsticks: Έντονο ματ κραγιόν - μολύβι χειλιών.



  • "Γιατί θα το αγαπήσεις:
Διαθέτει ματ χρωστικές για έντονο χρώμα και μεταξένιο τελείωμα. Εύκολη εφαρμογή.

  • Για καλύτερο αποτέλεσμα: 

Σχημάτισε πρώτα το περίγραμμα των χειλιών και στη συνέχεια γέμισε απαλά με χρώμα προς το κέντρο των χειλιών. Για πιο έντονο look, εφάρμοσε περισσότερη ποσότητα."



Αυτά αναφέρει το ελληνικό site της Maybelline NY για το συγκεκριμένο προϊόν. Πριν από μερικές εβδομάδες, περνώντας από το σταντ της εταιρίας, είδα αυτά τα μολύβια - κραγιόν και δεν μπορούσα παρά να μην τα δοκιμάσω. Η απόχρωση που διάλεξα εκείνη την ημέρα (γιατί δεν υπήρχαν και πολλές διαθέσιμες) ήταν το 140 minimalist, ένα διακριτικό ροζ, με μια υπόνοια ιριδισμού όταν πέφτει πάνω του το φώς. Ομολογώ πως η συγκεκριμένη απόχρωση δεν με ενθουσίασε εν τέλη, καθώς μέσα στο κατάστημα δεν παρατήρησα ιριδισμό της.

Έτσι λοιπόν, πριν λίγες μέρες, ξανα πέρασα για να ρίξω και μια ματιά και στα υπόλοιπα. Αυτομάτως την προσοχή μου τράβηξαν, το 630 nude perfection και το 110 pink so chic (όπως φαίνονται και παρακάτω)



Δεν θα μπορούσα να μην επισημάνω πως έχουν εξαιρετική διάρκεια. 
Και δεν μιλάω για τις ουδέτερες αποχρώσεις, αλλα συγκεκριμένα για το pink so chic, την μωβ απόχρωση, που διαρκεί ΩΡΕΣ. Δηλαδή, ακόμη και μετά από το φαγητό μένει το χρώμα του ανέπαφο. 




Δεν μπορώ λοιπόν να μην σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα καθώς τόσο η ποιότητα τους είναι εξαιρετική όσο και η τιμή τους είναι ιδιαίτερα χαμηλή. 
(Η προτεινόμενη λιανική τους τιμή στο site είναι 5,99€)

xo, Depi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου