Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Revitalising Pomegranate Products Reviews

Τον τελευταίο καιρό έχω προσθέσει αρκετά προϊόντα περιποίησης προσώπου στην συλλογή μου, και αυτό γιατί κατά την διάρκεια της εξεταστικής που πέρασε (άγχος, κούραση, ελάχιστος ύπνος), το δέρμα μου άρχισε να αντιδράει. Έτσι λοιπόν άδραξα την ευκαιρία να του προσφέρω την περιποίηση που του αξίζει. Σήμερα λοιπόν θα σου μιλήσω για δύο από αυτά τα νέα προϊόντα που απέκτησα, τα οποία βρήκα εξαιρετικά.Έχουν μάλιστα και ένα κοινό συστατικό, το ρόδι, το οποίο είναι γνωστό για την αναζωογόνηση, την λάμψη καθώς και την αντιοξειδωτική προστασία που προσφέρει στην επιδερμίδα.


Ας τα πάρουμε όμως ένα ένα:

  • Garnier Skin Naturals ~ Pure Active Fruit Energy Face Scrub

Πρόκειται για ένα καινούριο απολεπιστικό προσώπου της Garnier το οποίο χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Είναι κατάλληλο για μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα με τάση στις ατέλειες (αυξημένη λιπαρότητα, μαύρα στίγματα, θαμπή όψη) και προσφέρει βαθύ καθαρισμό των πόρων της επιδερμίδας, δηλαδή αυτό ακριβώς που ζητούσα. Διαθέτει πολύ λεπτούς κόκκους και έτσι μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε καθημερινή βάση ακόμη και με το Clarisonic Mia2 για τον καθαρισμό του προσώπου μου. Το εφαρμόζω σε νωπό πρόσωπο και κάνω απαλό μασάζ επιμένοντας στο μέτωπο, την μύτη και το πηγούνι.
Όσον αφορά τώρα το άρωμα του είναι ο τέλειος συνδυασμός του γκρέιπφρουτ και του ροδιού καθώς είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από γκρέιπφρουτ, ρόδι και παράγωγο βιταμίνης C. 
Μπορώ να πώ πως απλά το λατρεύω και λέω να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα προιοντα της σειράς που είναι ένα gel και ένας αφρός καθαρισμού. Η τιμή του scrub είναι γύρω στα 4.50

  • Apivita Express Beauty with Pomegranate ~ Μάσκα αναζωογόνησης & λάμψης με ρόδι


Όλες γνωρίζουμε για τις υπέροχες μάσκες προσώπου της Apivita. Έτσι λοιπόν δοκίμασα αυτή τη μάσκα λάμψης και αναζωογόνησης με ρόδι, και έμεινα απολύτως ικανοποιημένη. Περιέχει, εκχύλισμα ροδιού καθώς και μέλι, ελαιόλαδο και βιταμίνες που ενυδατώνουν και τονώνουν την επιδερμίδα. Την εφαρμόζω σε καθαρή επιδερμίδα και την αφήνω να δράσει για 10 λεπτά και στη συνέχεια την ξεπλένω με άφθονο νερό. Το προϊόν έρχεται σε δύο φακελάκια των 8ml, αλλά υπάρχει και συσκευασία των 50ml στα 9-12€ περίπου.
Η τιμή της ήταν στα 2,40€ (τιμή από ηλεκτρονικά φαρμακεία, γιατί στα κανονικά έχει γύρω στα 3,20€). 

Tip: Επιλέγω να αγοράσω πρώτα τις μάσκες στα φακελάκια για να τις δοκιμάσω, και αν με ενθουσιάσουν τότε να επιλέξω την μεγάλη συσκευασία.


Η υφή των δύο προϊόντων
Στα αριστερά το Scrub της Garnier με τους λεπτούς κόκκους
Στα δεξιά η μάσκα της Apivita με την κρεμώδη υφή και τους κόκκινους κόκκους (οι οποίοι διασπώνται καθώς απλώνεις το προϊόν στο πρόσωπο σου)  

Προσωπικά, μου αρέσει να συνδυάζω τα συγκεκριμένα προϊόντα, κάνοντας πρώτα την απολέπιση με το scrub το οποίο αφήνει την επιδερμίδα μου μεταξένια και στη συνέχεια με την μάσκα χαρίζω λάμψη στο πρόσωπο μου αφού έχει αναζωογονηθεί. Φυσικά η συγκεκριμένη ρουτίνα αλλάζει όσον αφορά την μάσκα που θα χρησιμοποιήσω ανάλογα με τις ανάγκες και τη διάθεση. Άν θέλεις να κάνω reviews και για τις υπόλοιπες μάσκες από apivita που χρησιμοποιώ, άφησε μου ένα σχόλιο.

Βάζω και στα δύο προϊόντα 10/10 καθώς άξιζαν και το τελευταίο  τους. Προσφέρουν πραγματικά ό,τι ακριβώς υπόσχονται και πίστεψε με θα αφήσουν και εσένα απολύτως ευχαριστημένη. 

Μέχρι το επόμενο post, 

xo,Depi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου